Home
E-mail
Sitemap

Site menu:

Informatie:

Voor nadere informatie over Remeha en Nefit producten kunt u hier onder door klikken naar de betreffende site.

Links:

Airco

Waarom een Airconditioning?

Airconditioning wordt door steeds meer mensen gewaardeerd, zelfs als normaal ervaren. In de auto, op kantoor maar ook tijdens het winkelen. Ook in woonhuizen wordt airconditioning steeds meer toegepast. Het is ideaal dat de temperatuur kan worden geregeld zodat u comfortabel kunt werken, wonen en heerlijk kunt slapen tijdens zwoele of koude nachten.

Sanitair

Van airconditioning comfort geniet u het hele jaar door !!!

Juist in moderne huizen is airconditioning geen luxe meer. Door de uitstekende isolatie van de moderne woning, zal in de eerste dagen weinig te merken zijn van de warmte buiten. Maar als de warmte eenmaal is binnengedrongen, zal deze zonder koeling niet eenvoudig verdwijnen.

Voor de huis- of slaapkamer zijn voornamelijk de wandunits geschikt. Ze zijn er in diverse capaciteiten: voor kamers van 20 tot 80 m2.

Bij elke Airconditioning hoort een buitenunit (koelmachine). Al naar gelang de capaciteit die nodig is zal deze groter zijn.

Een energiezuinige variant hierop is de inverter-buitenunit, hierbij wordt de unit naar behoefte teruggeregeld Hierdoor wordt geen onnodige energie verbruikt.

Voor situaties waar door omstandigheden niets buiten geplaatst kan worden, zijn er ook watergekoelde koelmachines. ( dit houdt wel een zeker waterverbruik in )

Ook voor privé-toepassingen bestaat de mogelijkheid om meerdere binnen-units aan te sluiten op één buiten-unit. Dit geeft minder installatiekosten en bespaart ruimte en geld. De mogelijkheid bestaat zelfs tot 5 units op een buiten-unit.

Design by Gall Web Design